Framsteg

Måndagen är avklarad, men en tuff vecka väntar. Ett SO prov, biologi redovisning, engelska inlämning och matte läxa.

Men hästarna lyser upp vardagen speciellt i dessa mörka tider! Idag gick Guizzie ett mellan hårt pass men mest fokus på traven. De senaste passen har hon bitit sig fast lite i bettet pågrund av att jag har ridit med för lite skänkel. Hon är så pigg så jag glömmer lätt att rida ordentligt med skänklarna. Men ändring på det ska det bli. Idag red jag mycket bättre och kunde ta igenom de om hon bet sig fast i bettet. Vissa stunder hade jag wow feeling, medan vissa inte alls kändes bra. Så ett blandat pass även om jag tycker vi kom en bra bit på vägen för att kunna reda ut problemet. Jag lär mig rida så mycket bättre på Guizzie. Älskar att rida henne! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s