Tillbaka till rutinerna

Jag är jätte ledsen för denna usla uppdateringen på höstlovet. Men jag tror att det blir bättre när skolan börjar imorgon och alla rutiner återvänder till det vanliga.

Medan jag har varit lite frånvarande så har vi hunnit med att ha Guizzie i en månad! Weeey! Lisa som hoppade Adde förut om ni kommer ihåg har varit hemma från Skåne. Hon går nämligen hippologprogrammet nere i flyinge. Så hon har även fått prova på att rida Guizzie, hon tyckte även att hon var fin vilket var kul!

På fredag är det Elin träning igen och söndag-måndag vilar hon då hon gått många dagar på raken. Jag har hunnit med att hålla lektion för Moa och Bucke. De var superduktiga. Ett 20-30 min dressyrpass i veckan är perfekt för honom. Han behöver lite motion samtidigt som han njuter av sin pension. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s