Regniga dag

Godmorgon! Klockan är 9 och hästarna är fodrade men ska snart få komma ut, det vräkte ner med regn runt 7.30 så därför fick de vänta inne en stund! Idag ska båda hästarna ridas samt att stallet ska fixas. Annars tänkte jag plugga lite och kanske göra några små träningsövningar, en skön dag helt enkelt!

Igår hade jag en väldigt bra dag med Mimmi och Emma. Vi red ut och hade supermysigt i den fina höstsolen! Hästarna var snälla även om Prinsen var lite på tårna och på bus humör! Dock superfin när han väl kom på plats och hade fokus på mig. Electra skötte sig super som vanligt med Emma på ryggen, världens snällaste häst! Nu ska hästarna få komma ut och jag ska ta tag i höstlovets sista dag! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s