Novembermys

Hejsan! Denna dagen har bara varit så mysig och bra! Så fint väder hela förmiddagen och hästarna var superfina samt pigga. Härligt med så glada och fräscha ponnys!

Prinsen började dagen med ett supermysigt pass i morgonsolen ute på åkern, passar på att rida ut nu när vi hinner medan det är ljust ute! Prinsen kändes iallafall superfräsch och mjuk i sidorna trots vila under gårdagen! Red inte så länge men kände lite på samling/ökning i galoppen och skänkelvikningar samt öppnar i traven. Riktigt mjuk och följsam!

Electra fick sedan gå ut på en tur i skogen och träna mycket kondition samt tempoväxlingar, riktigt pigg var hon och till och med lite stark vissa stunder. Haha 3 vilodagar var inte bra för psyket på henne, tur att hon är snäll iallafall! Imorgon får hon nog faktiskt en uteritt till för omväxlingsskull, sedan blir det mer träning under nästa vecka! Ha en mysig fredag! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s