Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter några dagar från bloggen. Jag kände att motivationen inte riktigt fanns och tog då några dagar ledigt för att samla nya krafter. Men nu är jag redo för att börja igen!

Under dagarna jag inte bloggat så har jag hunnit rida Guizzie tre gånger tror jag. En gång för Elin dessutom. Hon kommer även på lördag. På träningen för Elin så var Guizzie väldigt pigg framåt men vi fick jobba med att få till rätt teknik med bakbenen så att hon inte bara skyfflade på bakom henne. Hon blev väldigt lösgjord och fin i kroppen efter det. Dock tyckte hon det var super jobbigt.

Idag så har sadelprovaren varit ute och kollat så att sadeln ligger bra sen sist vi lämnade in den. Den behövde fortfarande bli en halv storlek större fram så att hon får plats att röra sig ordentligt.

Bucke har ridits ut en dag och tagit det lugnt resten. Imorgon ska jag hålla lektion med honom och en tjej i stallet. Hon är betydligt mindre än jag så det känns bra för Bucke skull så att han inte behöver konka runt på mig i dressyrjobbet. Tyvärr så är jag ju för stor på honom nu :(. Men han ska vara min till sitt sista andetag. Han är helt klart värd en skön och lugn pension. Kram Hanna

En superfin bild från förra hösten😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s