Bästa höstlovet

Hejsan! Jag är så otroligt ledsen för att jag inte har bloggat på en hel vecka (!!!) men jag har haft fullt upp, som jag faktiskt sa innan 🙂 Var somsagt på en ungdomskurs under förra helgen på Skästa Gård vilket var väldigt kul och lärorikt, Electra var superfin och levererade riktiga superpass. Övade mycket samling i speciellt galoppen samt tempoväxlingar och skolor i traven. Så sjukt fin va hon, bra i formen, framme för skänkeln och ett bra sug fram till handen. Allt stämde verkligen och det kändes såå bra, taggade inför nästa säsong!Video ifrån passen finns på min instagram @gcdressage.

Sedan på söndag eftermiddag var det bara att åka hem och packa om mina kläder samt allt foder, alla täcken, utrustning och allt möjligt till Prinsen, you name it! Alltid mycket som ska med när man är borta ett tag, med all packning kändes det dock som om jag kunde varit borta i 2 veckor hehe. Tidigt måndag morgon, rättare sagt 06.00 (snark..) styrde vi bilen mot Segersta för att jobba där fram till onsdag! Och tiden där var bara så rolig och lärorik, lärde mig mycket om hur ett stalliv på ett mer proffesionellt och ”seriöst” stall är. Hur effektiv man behöver vara för att tiden ska gå ihop men att man ändå kan behålla lugnet bland hästarna. Alla hästarna var supersnälla och personalen också, så roligt att vara där verkligen! Extra kul var det också då jag fick testa att rida 2 superfina hästar, Guld och Camese (om jag minns stavningen rätt) så olika Prinsen och varandra men så roliga och rida, fina gångarter hade de också! Lärde mig mycket på de 3 ridpassen då jag inte ridit storhäst mer än ca 10 ggr.

Prinsen var även hur fin som helst dessa dagar, 2 superträningar för Mads och 1 för Annie! Fick så bra hjälp och Prinsen var så duktig! Kändes som om vi tog ytligare ett steg framåt i vår utbildning och fick bra hjälp men lösgjordhet, bakbensaktivitet, skolor och galoppen samt traven i övrigt! Så nöjd med min fina prins och tacksam för all hjälp jag fick, även om man blev lite trött efter dessa dagar vill jag gärna tillbaka och jobba igen, riktigt lärorikt och superkul! Så idag fick Prinsen (samt jag hehe) en välförtjänt vilodag och resten av höstlovet ägnar vi oss åt uteritter och mys medan jag och Electra tränar på! Kramiis//Greta

Annonser

4 reaktioner till “Bästa höstlovet

  1. Så skönt och kul ni verkat ha det . En bra början på höstlovet att få göra det du allra helst vill och dessutom med dina två bästa ponnisar💞💞🏇🏇

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s