🙈🙈🙈

Idag har vi lĂ„tsas tĂ€vlat hemma. Mamma agerade domare och vi red upp tvĂ„ program. Jag knoppade Ă€ven Guizzie för första gĂ„ngen. Provade att knoppa med hĂ„rnĂ„lar för första gĂ„ngen. Jag Ă€r hyfsat nöjd men de satt inte sĂ„ bra hehe… Guizzie tyckte dock inte det var jĂ€tte kul att stĂ„ still.

Hon Àr sÄ snygg.

Det vi har jobbat absolut mest pÄ Àr att Guizzie ska kunna ta stödet lÀngre fram och lÀngre ner. Idag satt det sÄ mycket bÀttre! Fortfarande mycket att jobba pÄ, som alltid. Men idag kÀndes det toppen.

Framjogging.

Det blÄste Àven extremt mycket idag sÄ det lÀt otroligt mycket i ridhuset. Guizzie skötte sig trots det vÀldigt bra men blev ÀndÄ lite mer taggad. Vilket vi kanske inte behövde ;). Men det gav en vÀldigt bra kÀnsla i alla fall.

SÄ nöjd med henne idag i alla fall! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s