Dagens träning

Nu är Guizzies och min smekmånad över tror jag. Hon har testat mig lite de två senaste dagarna. Inget farligt bara lite motstånd sådär i jobbet. Men så fort vi kommer över den tröskeln så är hon helt som vanligt igen. Så jag tror och hoppas att det går över snart.

Idag satt Elin upp för första gången. Det är så bra att ha en tränare som kan sitta upp, hjälpa en med problemen och sen kunna hjälpa ännu bättre. Elin konstaterade direkt att hon var lite låst i högerbogen. Så hela passet fokuserade vi på att få snurr på hela högersidan. Hon blev så himla fin! Vi red på i ett friskt tempo med målet att ha jämt stöd på båda tyglarna och jämt tryck i båda bakbenen, samt energi från bakbenen genom ryggen och fram till handen. Nu vet jag verkligen vilken känsla jag ska söka efter! Hon kändes helt otroligt bra när jag satt upp efter Elin. Så kul! Imorgon ska vi först bara se till att hon lyssnar på mig och göra samma jobb som idag fast lite kortare, och sen en tur i skogen. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s