Onsdag+torsdag

Hejsan! Sorry för lite dålig uppdatering igår men ni vet, life… Under helgen samt i början på nästa vecka kan det även bli lite sämre uppdatering då jag i helgen är iväg på kurs och sedan jobbar jag på Segersta mån-ons. Bara så ni vet, struntar inte i bloggen men prioriterar annat!

Under dessa dagar jag varit borta har hästarna varit så duktiga, Electra var allra bäst i igår och Prinsen var verkligen superfin idag! Älskade hästar! Prinsen joggade igår och kändes väldigt pigg men ändå lösgjord, Electra fick gå ett dressyrpass och joggade i dag istället. Prinsen fick åka till ridhus idag för att få gå på lite mer stabilt underlag! Han fick jobba på med mycket skolor, övergångar och tempoväxlingar. Idag kändes allt så lätt och det var så himla skönt, jag fick ett så fint flyt i allt jobb men kunde ändå påverka och förbättra! Fick all hans energi på rätt plats och som han travade idag, helt magisk!! Känns bra att vi fick ett ordentligt träningspass innan vi åker till Segersta på måndag! Imorgon blir det jogg för honom och sedan vila på lördag, äntligen fredag imorgon hörni. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s