Tisdag

Idag stod det somsagt ett joggingpass på schemat för Prinsen, vilket han nog uppskattade då han var väääldigt pigg! Passet gick helt okej men jag tyckte att fram emot slutet så fick jag nerverna på plats och han började söka sig neråt och ta mer stöd på bettet istället för att höja nacken, så när han jobbade på bra i en stund valde jag att avsluta. Fick en mycket finare känsla då än tidigare under passet! Onödigt att nöta på för mycket med något som egentligen bara är ett problem för dagen, han kändes faktiskt riktigt rörlig och mjuk på slutet!

När Prinsen var klar med sitt pass fick han (som vanligt) en massa sockerbitar och sedan på med nattpaddar och täcke! Sedan tog jag in Electra som idag också njöt av en vilodag och borstade samt stretchade henne lite, riktig spa-dag med andra ord! Så nu står båda nere i stallet och mumsar på kvällshöet, precis som det ska vara! Imorgon taggar vi onsdag och en dag närmare till HÖSTLOV!! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s