Nyklippt!

Igår fick fluffbollen Prinsen äntligen bli av med all päls, blev faktiskt riktigt bra förutom någon litet hack vid ansiktet. Annars klippte vi hela benen och hela kroppen förutom ryggplattan, så nu är vi redo för att träna på! Riktigt taggade inför höstlovet. Känns iallafall skönt att ha klippningen klar, hade blivit jobbigt om vi väntat ett tag till då han blir rejält svettig efter inte allt för hårt jobb med den pälsen!

Idag ska han iallafall få jogga lite men blir kanske lite mer ansträngning beroende på hur pigg han är, hehe, men antagligen lite lättare dressyr med mycket galopp! Electra får en vilodag även idag då hon skötte sig så bra i helgen samt att hon ska iväg hela helgen! Mer om det i ett annat inlägg 🙂 Kramiis//Greta 🙂

Där jag och Prinsen ska spendera endel av lovet👆🏼

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s