Dagens Guizzie

Hej! Jag är ledsen att jag inte skrev något igår men jag har legat hemma sjuk torsdag-fredag så orken har inte riktigt funnits där. Igår fick jag i alla fall dra mig upp ur sängen och åka ut till stallet för att sadelprovaren skulle komma till Guizzie. Det visade sig att sadeln i har troligen kommer funka bara vi värmer om den till en storlek vidare vid framvalvet. Vi lämnar in den på måndag så ska den vara klar redan på tisdagen. Så bra!

Igår blev det ju bara ett väldigt kort pass då vi bara skulle kolla hur sadeln låg när jag red, så idag red jag ett ordentligt pass. Fokuset låg som vanligt på att hon skulle bära sig själv och kunna söka sig neråt med stöd mellan bettet och handen. Vi passade även på att rida en massa övergångar mellan trav och galopp. Det är verkligen så svårt! I höger varvet så blir avsaltningsanläggning mycket bättre men galoppfattningar blir bättre i vänster. I höger har hon en tendens att försöka sig, därav blir inte fattningarna lika bra. Men vi jobbar på och det är så kul! Dessutom är Guizzie otroligt duktig! Älskar henne. Kram Hanna

Jag sitter ganska dåligt och har långa tyglar, i know. Men vill kunna ta fram händerna ordentligt och låta henne söka sig neråt så därav de långa tyglarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s