Superträning och pigga ponnyer

Hejsan!! Torsdagkväll och imorgon äntligen fredag, hur härligt?! Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag kraschade tyvärr min mobil i tisdags så har haft det lite krångligt men idag fick jag till det med en lånemobil så kan blogga ni iallafall! 

Igår var jag och Prinsen hos Mads och tränade vilket gick hur bra som helst, han bjöd på en riktig wow-känsla och jag fick superbra tips och verktyg på hur jag ska jobba på hemma! Fick även jättebra hjälp med skutorna samt allt jobb i galoppen, fick Prinsen verkligen mellan hand och skänkel och kunde enklare flyta på mellan ökad och samlad galopp utan massa tjafs däremellan. I traven sedan var vi båda lite trötta men vi fick superhjälp med skolorna samt även skrittpiruetterna, det är just i dessa rörelser jag inte riktigt har fått in känslan än men nu börjar jag få in både känsla och teknik. Jag är så taggad inför vad vinterträningen kan ge oss! 

En väldigt gammal bild på Prinsen ifrån början av 2016! 

Idag fick Prinsen gå ett lättare joggingpass för att jogga ur eventuell träningsverk på bettlöst, dock var han otroligt pigg och lite som en bomb men bjöd ändå på en fin känsla då han snabbt lugnade ner sig och jobbade på superfint! Imorgon tar vi lite hårdare jobb igen i för tävligen på söndag då vi startar en la:1! 

Electra fick en vilodag igår men idag fick hon gå ett lite lättare dressyrpass och vi red även igenom La:P1 en sista gång inför söndagens äventyr! Även hon kändes fin även om hon behövde jobba igenom sidorna lite mer ordentligt i början, men det är ju förståligt med tanke på vilan! Annars gjorde hon alla rörelser fint och satte allt i programmet! Duktiga tjejen! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s