Dagens träning

Idag var det träning för Elin på schemat!

Innan träningen med Guizzie så red jag ut en sväng på Bucke tillsammans med en annan tjej i stallet. Vi skulle ”gå” över ett dike men Bucke kommer ju ihåg att han var fälttävlansponny för typ sådär 20 år sedan så han hoppade ju allt vad han orkade över diket som var ca 20 cm brett.

På träningen med Guizzie fokuserade vi mycket på att jag ska kunna välja själv när jag vill ha in nosen mer och bär jag vill ha in den mer. Jag fick även verkligen känna hur lätt det är att plocka fram powern i henne. Första halvan av passet ”lufsade” vi lite för att träna på det. Guizzie vill gärna springa så fort hon kan. Sen var det bara att korta upp tyglarna lite och kvicka till skänkeln så hade jag hur mycket power som helst. Väldigt härlig känsla! Jag vet att vi har mycket att jobba på men ibland får man en känsla av hur det kan bli. Då blir man alldeles varm i kroppen. Underbara häst!

Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s