Vilodag

Idag har båda hästarna vilat.

Efter skolan så åkte jag till Guizzie. Jag promenerade henne i ridhuset då hon ska tränas imorgon för Elin men samtidigt så behövde hon en vilodag för att inte gå för många dagar på raken. Så det fick bli en skritt dag idag. I ridhuset så stod det hinderstöd och bommar på mitten. Jag har aldrig stött på det med Guizzie även om jag vetat hon har hoppat några gånger. Hon började med att blåsa upp sig och takta in i ridhuset. Åh mej tänkte jag bara när jag visste att jag hade 20 min promenerande kvar. Men efter typ 10 meter så var hon super lugn igen och helt som vanligt. Hon förvånar mig verkligen ibland! Hon är så himla cool och snäll!

Bucke ska gå imorgon innan Guizzie. Han trivs fortfarande med sitt halv pensionerings liv. Äta och skrota runt i hagen är två av hans favorit sysslor. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s