Prinsen❤️❤️❤️

Ja, Prinsen är verkligen ponnyn i mina drömmar. Han var så fin på träningen igår vilket ändå inte var väntat, han har ju haft en lugnare period så kändes som om vi kunde vara lite ringrostiga men det kändes toppen! Så glad över att få träna på fina Segersta och få sån proffshjälp som jag får, det tar mig och Prinsen framåt så otroligt mycket. 
Igår så jobbade vi mycekt med tempoväxlingar i galoppen samt mycekt enkla byten, i traven låg fokuset på lite slutor samt övergångar halt- trav. Prinsen kändes superfin och formen börjar verkligen falla på plats nu! Fick även bra hjälp med slutorna och men lite allt möjligt haha, får alltid så bra verktyg med mig hem ifrån träningarna. Fick även bra hjälp för hur jag ska göra om han krånglar och hur jag ska göra för att han inte ska fortsätta. Superduktig var han iallafall och jag är jättenöjd! 

Idag lönade sig verkligen arbetet vi gjorde igår, Prinsen kändes super även idag på det lättare dressyrarbetet. Fortsätter med lite samma jobb som gårdagen och det kändes super även idag! Nu känns det som om vi är på rätt spår igen och en ny träning väntar redan nästa onsdag! Kramiis//Greta 🙂 

Någon som var lite trött efter gårdagens träning ute i höstsolen😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s