Segersta imorgon

… Med Prinsen, tyckte att han skötte sig bra idag och känns som om vi behöver lite hjälp just nu så det blir perfekt med träning imorgon! Idag fick han gå ett ganska ordentligt lösgörande pass för att få igenom sidorna ordentligt, kändes lite stel till en början men fram emot slutet började det släppa och jag fick en mycket mjukare och finare känsla än innan. Fick en fin känsla emellanåt i galoppen och traven var lite klurigare, men allt i allo så var passet bra och vi är taggade inför imorgon! Allt är packat då det blir en ganska stressig eftermiddag imorgon innan vi kommer iväg! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s