Onsdag

Hejsan! Sitter just nu i skolan och har precis gjort en mattediagnos, kändes bra och hyfsat lätt så änsålänge har denna onsdagen flutit på bra! Brukar vara en av de jobbigare dagarna på veckan men idag är jag bara verkligen superglad och taggad, haha. Beror nog på att det ÄNTLIGEN är Mads träning igen med någon av ponnysarna, beror på hur Prinsen känns idag. Är han bra så får han följa med imorgon annars får Mads se Electra för första gången, men hoppas ändå på att det är Prinsen som får stå där bak! Vill verkligen komma igång och träna igen med honom! 

Annars har det ju faktiskt varit ganska bra väder idag också, imorse så var det strålande sol så fort de första solstrålarna kollade fram men dock svinkallt, lite mysigt ändå! Dock lite jobbigt att det är mörkt vid 06.20 när jag är nere och fodrar samt gör stallet på morgonen.. Skönt att ha stallet gjort på morgonen de dagar jag slutar skolan sent, evigt tacksam över att ha hästarna hemma även om ridhus vore väldigt skönt! Hörs ikväll men vem som följer med imorgon 🙂 Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s