Mörkt 

Ja, mörkret kommer extremt snabbt så fort klockan blir framemot 18.30, så idag var faktikst första gången jag fick tända lampan på ridbanan för denna säsong. Hade helst kunna slippa det, sommar året om vore något! Dock så lyser mina fantastiska ponnyer upp detta mörker, duktiga var dom idag då de fick varsitt lösgörande pass! Båda var pigga och Prinsen även lite spänd men höll sig i skinnet och skötte sig super när allt fokus låg på arbetet. Finns mycket i det lilla huvudet haha. 

Under Prinsen pass låg fokuset på att få igenom högersidan och självbärighet, två av de saker som jag verkligen ska lägga fokus på under vinterträningen! Lösgjordhet och styrka 🙂 Dock tyckte jag att jag kunde få igenom det mesta ganska bra idag och han bärde sig bra i galoppen samt traven, red även i en lite lägre form för att få lyfta ryggen ordentligt och i stärkande syfte. Så trots lite spänningar och fjant från Prinsens sida idag så är jag väldigt nöjd över passet, min finaste lilla ponny! 

Electra fick sedan i sin tur också gå ett lösgörande pass, dock låg fokuset på att få igenom vänstersidan och på att hon skulle vänta på mig. Riktigt mycket krut under hovarna idag! Dock kändes hon riktigt fin så det blev ett lite kortare pass! Välförtjänt efter flera dagars hårdare jobb!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s