Duktig Electra

Ja, Electra och jag utvecklas väldigt mycket just nu! Övar för fullt på alla de svårare sakerna, skolor enkla byten och lite allt möjligt. Och Electra gör allt susen, försöker alltid och gör det så bra. Även fast jag ridit de rörelserna ett tag så har jag ännu inte riktigt fått in den rätta tekniken men det känns verkligen som om Electra lär mig det. Jag får in känslan och kan sedan försöka på samma på Prinsen. 

Idag fick hon gå yttligare ett dressyrpass innan hon nu ska få några lugnare dagar. Det var väldigt blåsigt och riktigt höstrusk ute så hon var ganska pigg hehe, speciellt efter gårdagens klippning. Riktigt mycket Power i den lilla filistén haha. Taktade mer än hon skrittade när vi skrittade ut innan passet. Samlade dock ihop sig under passet och he hur fin som helst! Bästa Electra! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s