Mysig helg

Ja, det är det ordet som beskriver denna helgen bäst. Supermysig och ändå hyfsat effektiv helg. Två kortare springrundor, båda hästarna har blivit ridna båda dagarna (dock red Emma henne idag) och sedan blev även Electra klippt idag, skönt! Hon sig verkligen ut som en teddybjörn, haha. Ganska gulligt men inte så praktiskt 🙂 

I lördags så kändes båda hästarna väldigt fina, Prinsen blir bara bättre och bättre för varje dag och idag tog vi upp honom yttligare i formen. Superkul! Electra fick ta en sväng bort till ridhuset och rida ett ordentligt dressyrpass. Hon kändes faktiskt riktigt bra och var inte alls tittig eller spänd trots att det var första gången hon var där! Gjorde riktigt fina öppnor och även en väldigt fin samlad galopp. Hon är riktigt rolig och härlig att rida denhär lilla ponnyn! 

Igår sov både Mimmi och Emma (Dahlgren) här och vi hade det sååå mysigt och kul!! Så idag red vi alla tre tillsammans, jag på Prinsen, Mimmi på sin lilla Sötis och sedan Emma på Electra! Emma red Electra superbra och det såg verkligen så fint ut, så kul att se Electra från marken då jag sällan får video på henne eller ser henne på marken för den delen 🙂 Prinsen var även duktig han också! Riktigt fin i galoppen och väldigt på men ändå fin i traven. Tog även upp honom lite mer i formen idag vilket är så kul, älskar att rida mim älskade Prinsen. Känner utveckling varje dag! 

Så nu är jag väldigt taggad inför den kommande veckan efter denna superhelg! Hur har er helg varit? Kramiis// Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s