Imorgon!

Imorgon så kommer äntligen Guizzie hem! Jag längtar så!

Idag red jag Guizzie för fjärde gången och det var verkligen jätte mycket bättre än igår. Idag var hon mycket stadigare i alla vi gjorde och jag var mycket kvickare och mjukare i min hand.

Jag måste dock jobba på att vara kvickare med alla min hjälper för om inte jag är kvick så är inte Guizzie det. Hon anpassar sig efter mig helt enkelt. Hon är så himla arbetsvillig, jag är så himla taggad på allt just nu!

Imorgon ska vi åka och rida henne igen på morgonen sen kommer ägaren med henne på kvällen. Redan på onsdag har jag bokat in träning med Elin. Som jag har längtat efter Elin träning! Det var väldigt länge sedan nu. Kram Hanna

En videosnutt från idag finns på min instagram @hannalundinn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s