Friyay

Idag är det äntligen fredag och heeeelg!! Så skönt även om denna vecka faktiskt gått fort och rullat på bra! Idag var det somsagt dags att rida båda ponnysarna igen. Jogging stod på schemat för båda två men Prinsens träning skulle trappas upp något ifrån igår. Båda ponnysarna skötte sig super och lös verkligen upp denna fredag! 

Prinsen reds på bett idag och kändes bärig och fin. Gjorde galoppfattningar ifrån både skritt och trav vilket inte var några problem och inte avbrotten heller. Betedde sig som vanligt och kändes fin. Så imorgon trappar vi upp träningen yttligare och tanken är att rida ute på åkern, om det inte är allt för halt! Duktig ponny! Hoppas verkligen att det var de små låsningarna vi hittade hos equiterapeuten som var problemet. Electra fick sedan gå ett lösgörande joggingpass på stubben efter gårdagens vila. Jag red barbacka bara för omväxlings skull och för att fira fedagen, haha. Duktig var hon iallafall och kändes väldigt framme och lösgjord var hon också. Mjuk som smör! Så summan av kardemumman av denna fredag är två fina hästar och en mysig eftermiddag i höstsolen. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s