Som vanligt

Ja, torsdag idag och redan fredag imorgon. Denna vecka har bara flugit förbi! Och torsdag betyder inte bara en dag till fredag utan också att det var dags att hoppa upp på Prinsen igen! Så kul och som det kliat i mina fingrar. Var faktiskt lite nervös över vad detta passet skulle komma med för överraskningar, tänkte om han skulle fortsätta krångla eller om allt skulle flyta på. 

Jag tog ett väldigt lugnt pass, mjukstart. Skrittade fran honom länge och joggade sedan i ca 10-15 minuter. Ville inte krångla till någonting. Lägger på lite mer hårdare arbete imorgon då han skötte sig så bra idag. Inget krångel med någonting! Känns superskönt! Red i en låg form och gjorde mycket övergångar trav-skritt, känna att det satt på plats och att han inte skulle skynda iväg eller vilja fatta galopp. Utan lyssna på mina hjälper! Och det gjorde han. Tog sedan en galopp i varje varv och även det funkade bra! Både fattningen och avbrottet blev det inget tjafs i! 

Så med halva facit i hand så behövde nog Prinsen denhär mini vilan. Vet ju inte vad som händer imorgon när vi trappar upp jobbet lite men som det kändes idag så ska det nog inte vara några problem. Han kändes mer som sig själv och mer positiv igen! Kramiis// Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s