Mörker + shopping

Idag svängde vi förbi Hööks innan vi åkte till stallet. Vi införskaffade lite nya saker till Guizzie och passande nog så hade de 20% rabatt på hela sortimentet. Vi köpte en sadelgjord, hagboots och en ”grooming väska” inför kommande tävlingar 🙈.

Imorgon så får vi prova några saker i storlekar osv som vi haft hemma och som vi köpt nytt då jag ska åka och rida henne där hon står nu. Vi ska även rida henne på lördag så jag hoppas att jag kan bjuda på någon film på min instagram.

Efter Hööks så bar det av till Bucke. Han gick ett joggingpass på banan idag. Fokuset låg helt och hållet på att få honom mer lösgjord i hela kroppen. Jag tycker han har känts lite stel och motsträvig de senaste passen och det är ju inte så lätt att få igenom när man inte rider så länge. Så idag tog vi lite mer tid på oss. Passet blev kanske 30-35 min. Hela passet red jag i ett friskt tempo framåt och jobbade med böjningen samt rakställdheten i ryggen framförallt. Mot slutet blev Bucke super fin och mycket mer elastisk och balanserad än i början av passet. Idag ger jag även mig en klapp på axeln då jag är väldigt nöjd med min ridning. Kram Hanna

Idag vad första gången för den här säsongen som jag behövt tända lamporna på banan. Vintern närmar sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s