Välkommen Guizzie!

Idag dansade min första storhäst igenom besiktningen. Vi har äntligen hittat en häst som jag verkligen verkligen vill ha. Papperna är påskrivna men hon kommer inte hem fören på söndag.

Guizzie är ett fux sto f.2011 e.Zuidenwind ue.Bugatti hilltop. Vi som letade efter en äldre rutinerad valack som är brun, typ. Men fastnade såklart för ett ungt rött sto ;). Guizzie har aldrig tävlat men planen är att komma ut på någon tävling relativt snart så hon får se sig omkring. Jag är så otroligt taggad på framtiden med Guizzie då jag tror att hon kan gå hur långt som helst. Hon är utbildad msv B men som sagt aldrig tävlad.

Än så länge så har jag inga stora framtidsplaner som jag kan dela med mig utav då jag vill lära känna henne lite bättre innan jag sätter upp för höga eller för låga mål. Vi ska faktiskt stalla upp henne i ett ridhus över vintern för att kunna träna ordentligt osv därav kommer hon inte fören på söndag då vi inte har boxplats fören då. Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig och hästarna här på bloggen! Kram Hanna

Jag lägger in några bilder från andra provridningen här nedanför, det finns även en kort filmsnutt på min instagram @hannalundinn

Annonser

2 reaktioner till “Välkommen Guizzie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s