Nya rörelser

Hejsan! Ja, nu känner jag mig hyfsat klar med Electra på iallafall LB nivå och så även med det vanliga La programmet, så nu ska vi ut mot svårare äventyr. Nämnligen la:P1 för att försöka sätta kvalen så att båda ponnysarna får starta nationellt nästa år! Så taggad inför 2018, och även vinterträningen. Hoppas att den kan lyfta oss massor! 

Så idag var det dags för Electra att få börja jobba på med skolor, enkla byten och svårare förvändgalopp igen! Kan tänka mig att det var ett tag sen hon fick jobba på med det ordentligt då vi inte lagt så mycket fokus på det tidigare. Utan mer fokus på att stärka och att få tillbaka musklerna igen, och nu börjar de bitarna falla på plats. 

Enkla byten är Electras paradgren så de sköter hon utmärkt, samlar bra innan övergången skrittar på med bra energi och takt och gör sedan en fin och korrekt fattning igen. Precis som det ska va. Hon är även ganska stark i den förvändagaloppen så länge man supportar henne lite med ytterbogen, hon har lätt för samling och väntar bra tills man ber henne att göra någonting annat. Riktigt välriden är hon! Traven och skolorna är lite klurigare, svårare att hitta ett jämt flyt men när jag hittar rätt knappar så blir de faktikst ganska bra. Öppnorna går bättre än slutorna men det finns att jobba på! Skolor är ju inte heller min grej så det krånglar ju till det lite ännu mer! Men annars så tycker jag att det rullar på i vår träning, ser framemot att få fortsätta att träna på dessa mer tekniska och svårare sakerna framöver! 

Så efter dagens pass är vi nöjda! Imorgon ska hon få gå ett lugnare pass ute på åkern om det inte hinner bli allt för mörkt. Prinsen ska även få ut och motioneras imorgon igen, ska bli superkul. Endast väldigt lätt jobb och kanske till och med endast skrittjobb, vi får se! Kramiis// Greta 🙂 

Annonser

En reaktion till “Nya rörelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s