Omotiverad

Just nu känns allting lite tungt. Motivationen har inte riktigt funnits till någonting. Jag tycker ju fortfarande att det är super kul att vara ute och mysa med Bucke samt rida honom, men det är oerhört tråkigt att inte ha samma mål att arbeta mot som förut. Nu blir det mest lite spontan motion för Bucke. Jag saknar att träna och tävla så mycket!!

Men nu i veckan så händer det en del på hästfronten så väldigt snart kan jag komma med nyheter. Om de är tråkiga eller bra vet jag inte än men jag hoppas verkligen att det går vägen! Kan knappt bärga mig inför framtiden om det här skulle gå vägen. Längtar efter att få berätta! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s