Magisk dag

Ja, jag är helt mållös efter gårdagen, Electra är helt fantastisk! 3/3 möjliga vinser, och laget vann andra omgången av div 2. 

Vi började med en LB:1 som ingick i laget. Hon kändes pigg och fräsch på framridningen men lite ostadig i munnen. Hon kändes dock väldigt bra under programmet även om nosen kom lite väl långt bak i vissa stunder. Nöjd som jag var efter ritten så gick vi ut och väntade på resultaten. Domaren verkade nöjd och vi slutade på fina 70.5% vilket resulterade i vinst med laget samt en individuell vinst med 3% marginal! 

Sedan taggade vi om till La:1, en ganska kort framridning för att spara energin till starten. Hon kändes fin men lite loj. Känslan inne på banan var bra men ingen wow känsla, dock så var skänkelvikningarna bättre än sist och även förvända galoppen. Var ändå väldigt nöjd med Electra som kämpade på bra så mycket klappar blev det. Domaren gillade dock oss väldigt mycket så vi slutade på 71.2% och vinst IGEN!!! Bästa Electra, älskar henne! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s