Gymnasieval

Ja jag går ju i årskurs 9 nu vilket innebär att vi ska söka gymnasium till våren. Just nu så matas vi med en massa information om olika program och skolor.

Jag hade dock bestämt mig redan från årskurs ett vilket program jag ville gå. Jag ville gå naturvetenskap. Det är jag fortfarande inne på trots att det är den tuffaste linjen… men jag tycker att ekonomi programmet börjar låta allt mer intressant.

Sen är det ju det här med vilken skola man ska välja. Jag vet inte om jag ska välja en skola med sport inriktning som ger mig mer tid för skolan eller en vanlig skola. Men jag vill ju välja till ett par extra ämnen vilket man får lov att läsa utöver den vanliga linjen på idrottsskolan då man läser tränings och tävlings lära där istället. Då kanske jag inte får den där extra tiden ändå då jag måste läsa två extra kurser. Så det är ett svårt beslut helt enkelt men jag är helt säker på att det kommer klara upp sig förr eller senare. Kram Hanna

Idag fyller Göte 1 år! Grattis på din första födelsedag älskade vovve!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s