Sjukstuga

Hejsan! Just nu är det sjukstuga x2 här hemma, jag är hemma från skolan och liggandes i förkylning, Bläää. Vill träna! Men det kan jag ändå bara göra på en häst, då vi känner att någonting inte är helt rätt med Prinsen 😦 

De senaste dagarna har han inte varit sig själv till 100% och under gårdagens ridpass började han krångla igen, och han är inte dum. Det är något som tar emot i vissa situationer, tror vi. Så nu väntar vila och ett veterinärbesök innan vi går vidare, antagligen ingenting allvarligt då han känns fin och normal emellan men vissa stunder är det något som inte stämmer. Återstå att se! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s