Electra❤️

Jag är så taggad inför starterna i helgen! För er som missat det så är det dags för andra omgången av div 2 i helgen vilket går i en LB:1. Sedan har jag även valt att starta en La:1 efter, vill egentligen inte starta 2 klasser men då tävlingsplatsen endast är 5 minuter ifrån stallet så tar inte transportresan någonting på henne och knappast LB klassen heller, hon börjar verkligen komma tillbaka i sin rätta form och kondition nu! 

Jag kollar på filmerna ifrån la:1 rundan i gripen om och om igen, samlar inspiration och analyserar vad som ska göras bättre i helgen! Var så nöjd med rundan i Gripen så blir svårt att slå det men rygging samt skänkelvikning behovet jobbas på, älskar att träna, älskar att tävla! Kramiis//Greta 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s