Ingen super känsla

Hej!

Idag var tanken att jag skulle rida ut på Bucke. Bara skritta en liten runda. Men tyvärr så på senaste tiden så har Bucke verkligen vägrat att rida ut innan han har gått lite på banan eller gräsbanan (Vi har fixat en 20×60 bana på gräs). Idag var han exakt lika dan. Men jag han bli riktigt sur på honom innan jag fick ge mig. Jag vill ju inte att han ska sparka så mycket så att han sträcker sig igen.

Det blev ett kort joggingpass på gräsbanan idag innan vi kunde rida ut en sväng. Tyvärr fick jag inte alls någon bra känsla. Vi motarbetade varandra lite och det kändes som att vi mest var sura på varandra. Det blev inget flyt i passet liksom. Mot slutet hade vi i alla fall en någorlunda känsla. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s