Mysig uteritt

Igår fick båda hästarna samt jag en väldigt lugn dag, en liten Mysdag helt enkelt. Prinsen fick ännu en vilodag för att verkligen få samla nya krafter, men idag kör vi på igen. Med ett lösgörande pass. Han känns och ser mycket gladare nöjdare ut nu än för några dagar sen, känns bra! 

Electra däremot fick jogga ur eventuell träningsverk från igår med en mysig liten uteritt. Vi gick ut på lite annorlunda vägar där jag inte ridit förut pch oj bad fint det var, dock tyckte Electra att E18 var lite läskig. Men annars supersnäll! Så vi travade och galopperade lite på grusvägarna där innan vi skrittade hem igen! Perfekt dag för mig då jag dragit på mig en förkylning, men är änsålänge uppe på benen och känner mig faktikst bättre idah än igår! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s