Klippning

Jag har tidigare resonerat så att jag inte velat klippa Bucke i vinter. Helt enkelt för att hans träning ska trappas ner ett steg är det tänkt, så han skulle lika gärna kunna ha kvar sin päls och inte behöva ha så tjocka täcken på sig. Men nu har han fått riktig björnpäls, redan!

Idag red jag ett relativt lätt joggingpass men Bucke blev ganska svettig ändå. Så nu har jag tänkt att jag ska halvkilos honom. Jag tycker faktiskt att det är ganska fult men jag är verkligen en människa som tar funktion före utseende. Så om Bucke slipper bli svettig men ändå kan ha kvar lite av sin varma päls, men behöver vara lite fulare (enligt mig) så kan jag stå ut med det ;).

Jag kan även avslöja att vi har bestämt oss för att besikta en häst. Så jag hoppas verkligen att jag kan meddela bra besked snart. Håll tummarna! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s