Nyklippt

Ja, så igår var det dags igen. Prinsens päls rök och nu ser han ut som en riktig häst igen. Lite mindre lurvig och mer sportig. Så igår så klippte jag hela honom själv vilket var första gången, har såklart klippt några delar men aldrig hela honom inklusive ben och allt. Så jag ger mig själv en liten klapp på axeln för det 🙂 Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet. 

Electra skulle egentligen också behöva klippas men hon är lite krångligare, vi har ju dock aldrig testat men enligt Olivia så kan hon vara lite på tårna och då är det alltid bättre att vara på den säkra sidan och ge henne lite lugnare. Till skillnad från Prinsen som står som ett ljus även när man klipper ben samt runt huvudet.  Kramiis//Greta 🙂 

Får se hur pigg Prinsen kommer vara imorgon hehe, vilat 2 dagar+ att han ör nyklippt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s