Dagens start

Jag är så glad över dagens start på Electra, hon kändes såå fin. Prinsen fick dock stanna hemma då han inte har känns helt 100 de senaste dagarna så han har fått vila nu under helgen men tanken är att han ska komma igång nu på måndag, inget allvarligt men han har känts lite trött… 

Electra levererade iallafall och var hur fin som helst idag. Framme och så fin i formen, bra rytm och takt genom hela programmet. Näst intill fläckfritt sprang hon igenom programmet med endast en miss på ryggningen, vår svaghet vilket inte var någon nyhet så den missen var väntad och läggs helt klart på mitt konto. Annars kändes hon verkligen superfin och bjöd upp till en riktig dans. Känslan och procenten samarbetade verkligen idag så vi lyckades skramla ihop 69.583 och det ledde till vinst (!!) i vår tredje La. Även vinst med 4% marginal vilket var helt fantastiskt. Så summan av kardemumman är att dagen knappast kunde gått bättre även om min lilla prins saknades på tävlingsplatsen. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s