En kamp

Idag var det en riktigt kamp att få Bucke dit jag ville. Han vill för det mesta gå tvärtemot dit jag vill. Han har ett riktigt ponny humör ibland. Det är inte så att han inte vill jobba för att så fort man väljer att gå dit Bucke vill så är han hur lycklig som helst och vill jobba hur mycket som helst. Jag vill ju såklart vinna över honom men jag vill inte att han ska sparka och hålla på (vilket han gärna gör) så att han sträcker sig igen. Så istället för att göra helt som jag vill och helt som han vill så tig jag en annan väg till åkern jag tänkt rida på. Så då vann ju jag i alla fall.

Själva passet blev lite tuffare än jag tänkt mig eftersom att jag verkligen ville få igenom honom fullt ut. Först ville jag bara renodla mina hjälper eftersom att han hade varit så bråkig innan. Mycket tempoväxlingar där jag såg till att han höll sig kvick och framför mig. Jag gjorde även My kort halt-galopp-halt osv för att få honom kvickare. Han gjorde det super! Mot slutet av passet så hade jag en super känsla! Jag är jätte nöjd med Bucke idag då han vägde upp sina dumheter mot slutet ;). Kram Hanna

Annonser

2 reaktioner till “En kamp

  1. Skoj att läsa att han fortfarande har sina fula tendenser kvar a.ng att gå framåt..:) vet inte hur många gånger min dotter fick rida han baklänges upp till ridbanan..men ack den som ger sig. Grattis till nya hästen. Pussa Bucke på mulen från mig MVH Daniella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s