En helt vanlig dag

Ja idag har det inte hänt något speciellt direkt. Efter skolan så somnade jag faktiskt och sov i en timme. Jag sov så dåligt innan så jag sov säkert bara sex timmar när jag brukar sova i åtta.

Skoldagen var allmänt trög då vi hade två långa lektioner plus en föreläsning. Som tur var fick jag komma ut till stallet mot kvällen och pyssla om min favoritponny samt skritta ut en runda. Eftersom att han var så duktig igår så blev det bara skritt idag. Imorgon ska vi rida lite jätte dressyr och jag hoppas vi kan börja där vi slutade igår. För den känslan kommer jag leva på året ut. Helt fantastiskt! Kram Hanna

Hittade lite fina bilder från en tävling tidigare i år. Bucke är fint klädd i schabraksmycke från Betulas design.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s