Så jäkla bra!

Idag var Bucke helt jäkla amazing!! Den känslan han gav mig har jag nog inte fått på någon annan häst någonsin.

Jag red ute på vår största stubbåker idag igen. Han var precis lika pigg och glad som igår om inte piggare. Det gjorde att början av passet blev lite forcerat och stressigt. Men slutet av passet vägde lätt upp det ;). Enkla bytena var helt magiska idag! Jag hade gett dem en 9:a på tävling ;). Eftersom att han var så pigg så gjorde jag mycket tempoväxlingar speciellt i galoppen för att få honom att sätta sig bättre av sig själv. Gud vad han satte sig! När vi ändå var på det spåret så fortsatte jag att samla samt vända lite mer och mer. Bucke har verkligen talang för samling. Tillslut blev det piruetter av det och det kändes busenkelt. Riktigt bäriga och centrerade var de också. Det äran synd att jag red själv så att ingen kunde filma. Mot slutet så red jag även lite mot passage. Vi fick verkligen in rätt takt i traven och det var en himla bra början. Till avslut av passet så galopperade jag på i lätt sits och ett friskt tempo. Bucke verkligen njöt hela passet precis som jag gjorde.

Jag kan inte fatta att jag kan sitta och leka runt med sådana här svåra saker på min lilla ponny. Han är helt fantastisk❤️ kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s