Jogging

Jogging var det på schemat för Prinsen idag och  så blev det också, jobbade mycket lösgörande även idag och han kändes faktikst väldigt fin. Kul! Även Electra fick gå ett lugnare pass då hon kändes lite loj och då kändes det smartast att bara ta det lite lugnt, jobba på lösgjordhet och balans. Fina var båda stjärnorna iallafall men Prinsen får garanterat guldstjärnan. 

Väldigt bärig och rund i galoppen samt i traven, mycket bättre form pch stöd i handen. Så nu är vi rejält taggade inför morgondagens dressyrpass. Electra får en vilodag imorgon för att samla energi till helgens äventyr! Kramiis//Greta 🙂 

Höstrusk med ländtäcke och orange tröja! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s