Super🌟 Electra

Sedan vi kom hem frĂ„n Falun sĂ„ har Electra fĂ„tt gĂ„tt tvĂ„ pass med lite mer dressyr arbete. I mĂ„ndags lite lugnare och idag desto hĂ„rdare. Och oj vad fin hon har varit, helt amazing. Jag Ă€r verkligen lyckligt lottad som fĂ„r lĂ„na en sĂ„dan lĂ€romĂ€stare och fin ponny. VĂ€rldens bĂ€sta och snĂ€llaste ponnyer stĂ„r just nu i mitt stall! 

Lite sĂ„ kĂ€nner jagđŸ‘†đŸŒ

Idag sĂ„ lĂ„g fokuset mycket pĂ„ delar ur La:1. Vi jobbade Ă€ven mycket övergĂ„ngar trav-galopp och galopp-trav dĂ„ hon blir vĂ€ldigt bĂ€rig av det arbetet samt att det ibland Ă€r fattningarna som stĂ€llet till det lite för oss. Som i andra dagen i GĂ€vle te.x. Annars kĂ€ndes faktikst det mesta vĂ€ldigt bra idag. Electra har haft ordentligt med energi sĂ„ jag har haft mycket att plocka av vilket har gjort att hela helhetsintrycket har singnalerat mer Power. SĂ„ skĂ€nkelvikningar, förvĂ€ndgalopp och ökningar var inga problem idag. Vi börjar Ă€ven fĂ„ till halt+inridning bĂ€ttre sĂ„ jag Ă€r rejĂ€lt taggad inför helgen. Lets do This! Kramiis//Greta 🙂 

FrĂ„n igĂ„r pĂ„ Ă„kern! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s