Lösgörande

Ja, idag var det dags för ett joggingpass för Prinsen. Och idag var det lösgörande som stod på schemat, viktigt men kanske inte lika kul som att dansa fram i ökningar och skolor. Men för att de ska funka tiptop så måste ju allt sitta från grunden, och då är ju lösgjordhet en väldigt stor del. Så idag låg fokuset på att få igenom Prinsens högersida, det var den som gjorde att vi fick sämre betyg på skolorna i helgen, som vi kan mycket bättre. Så vi tog till oss av kritiken och ska nu jobba på det! Vill ju kunna hova in några extra poäng här och där. 

Så idag blev det mycket galopp, jobba lite enklare skolor i galoppen för att få igenom känslan, sedan jobba mycket förvänd och ställa åt båda hållen, samt kunna rakrikta. Vi jobbade även lite övergångar för att sätta de på plats. Även om min ridning svajade lite idag så tyckte jag att ju mer vi jobbade på så släppte Prinsen igenom bättre samt att jag kunde använda en bättre ridning och inverka mer med sits och skänkel, hålla både honom och ställning på plats utan att ha för mycket i handen. Så med ett kvitto på arbetet vi gjort efter passet så är jag nöjd och imorgon ska vi fortsätta lite på samma spår. Lösgöra och renodla, för att få ett finare resultat i slutändan. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s