Gårdagens start & ändrade planer

Igår var det somsagt dags för de sista starterna i Falun. Då vi efteranmälde till La:P1 så hade vi både den och FEI att rida, s var tanken. Men så blev det inte i slutändan. Vi började iallafall med att starta en La:P1, Prinsen kändes mycket finare än dagen innan. Mer allert och mycket mjukare samt mer på bakbenen. 

Så på framridningen hade jag en fin känsla, han var lite pigg men det var en energi som jag hade nytta av. Sedan så fortsatte han att göra saker superbra och även i collecting så var han fin. Väl inne på banan hade jag en mycket finare känsla en dagen innan, han var mycket bättre även om vi tyvärr fick fler missar… Så domaren höll inte riktigt med i min känsla och procenten slutade på 62.2% vilket jag tyckte var lite snålt. Men med tanke på känslan emellanåt alla missar så är jag supernöjd över ritten. Det viktigaste är ju trots lör känslan och att Prinsen var mycket bättre än lördagens ritt. Så summan av kardemumman är att helgen har varit supermysig och Prinsen är en stjärna att ha med sig på meeting. Så lugn, trygg och snäll. Bättre psyke får man leta efter. Sedan har rundorna varit lite sisådär men vi har höjt vår lägsta nivå rejält vilket också är en merit. Nu taggar vi om inför söndag då vi startar en La:P2 i Gripen. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s