Vardag here we come

Efter en rolig helg borta med bara häst och tävling känns det tungt att komma tillbaka till vardagen imorgon.

Efter helgen har jag även insett att jag vill tävla så himla mycket! Jag börjar nog snart klättra på väggarna. Men jag hoppas att ja snart kan komma med bra besked vad det gäller hästletandet. Annars blir jag snart galen haha.

Mycket fina bilder har jag tagit i helgen på Greta och Prinsen. De får ni säkert se snart i några inlägg som Greta lägger upp. Imorgon är tanken att Bucke ska ridas och allt ska återgå till det normala den här veckan. Skola och stallet med andra ord. Ha det bra! Kram Hanna

Jag blir så tävlingssugen när jag ser sådana här bilder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s