Ok! 

Ja, det var så dagens start var. Ok med inga missar men kunde ha varit så mycket bättre. Prinsen var lite stark i högersidan och behövde mer tryck men helt okej. Ändå nöjd med Prinsen som travade runt vår första inomhus start på 3 månader. Skönt!

Jag är ändå nöjd med några delar ur programmet, konstigt nog var vi bättre i traven idag än i galoppen. Skönt men trist haha, hoppas ni förstår. Belönades iallafall med 8 på båda travökningar samt första inridningen. Även några 7.5 och 7. Så många highlights men också några dippar. Vi slutade iallafall på 62.3% vilket absolut är en bra lägsta nivå, nu hoppas vi på bättre starter imorgon! Kramiis//Greta 🙂 Älskade Prinsen❤️<<
p>

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s