Helgen

Hej!

Som ni kanske vet så letar jag fortfarande storhäst. Det är inte lätt att hitta en som både passar våra ”krav” och som passar mig bra i ridningen. Det finns säkert inte jätte många sådana hästar men vi ska hitta en av dem ;).

Vi har ju faktiskt besiktat en häst i somras men den gick inte igenom, så vi får fortsätta leta. I helgen så ska vi åka mer till Skåne för andra gången och kolla på hästar. Som det ser ut nu så ska vi kolla på 7-8 hästar över lördag-söndag. De vi tycker bäst om ska vi försöka titta på två gånger vilket betyder att vi vill se så många som möjligt på lördagen. Jag hoppas verkligen vi kan hitta min drömhäst nu för jag är så redo för att börja träna och sätta upp nya mål.

/Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s