Piggilin

Ja, det var vad Prinsen var dag. Riktigt pigg pch glad var han! Dock var det förståligt då han blev klippt precis innan, superlugn och snäll var han att klippa (som han alltid är) och fint blev det, dock har vi en del av benen kvar att fixa någon dag då klippmaskinen började tröttna efter ett tag… 

Idag var det jogging som stod på schemat för Prinsen, fokuset låg på att få honom aktiv i bakbenen och reglerbar i tempot, jag skulle kunna samla och öka. Just det fick vi lite problem med idag då han var så otroligt pigg, när han är så och man ska samla blir han lätt lite övertaggad och vet inte riktigt vart han ska göra av all sin energi, haha Sötisen.Försöker att göra sitt bästa gör han alltid iallafall! Fick iallafall till det till slut, behövde få honom lite mer rakställd och i ramen innan vi gjorde någonting annat, sedan gick det väldigt bra och han kändes fin. I traven idag var han dock väldigt fin, lite stel i vänstervarvet men annars fick han en bra takt och bärde sig själv bra, superduktig verkligen. Han vilade ju trots allt igår. Travade till sist av och nöjde mig där, tyckte att han var duktig idag! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s