Jippie! 

Är just nu i skrivande stund i Prinsen och Electras stall, supermysigt har dom det då det är ett litet stall med endast 2 boxar och har även möjlighet att gå ut i en liten hage. Så nu står de och mumsar på morgonhöet i regnet… Stallet är klart oxå! Nog om det, nu till gårdagens mönstring!

Ja, till och börja med så fick vi lite stressig framriding vilket också var en faktor till att Prinsen var som han var, SPÄND. Sedan var jag väldigt nervös och lite stressad vilket inte gjorde situationen bättre men tyckte ändå att jag löste allt helt ok. Bättre än vad det tidigare har varit, mycket bättre om jag ska vara helt ärlig. MEN jag kunde ha löst det ännu bättre, jag skulle ha ridit fram mer och sätta mer tryck i honom för att visa vår bättre sida. Hela ”passet” blev tyvärr lite platt och trippigt men fick ändå i överlag en ganska bra känsla. Synd men ändå nöjd med min fina ponny, han kämpar på även om situationen idag var lite koas. Trots detta tyckte Pytt om oss, hon sa att jag var fantastisk. Att jag har fina hjälper, bra sits och en bra tajming för när jag ska använda mig av olika hjälper. Det värmer så enormt mycket. Däremot sa hon att jag hade en heldel jobb med ponnyn, vilket jag har. Men vi visade absolut inte vår bästa sida vilket var synd men vi har förbättrat vår lägsta nivå!

Jaha, vad blev då summan av kardemumman? Jo hörni, vi kom med i  UTVECKLINGSTRUPPEN!!Så glad för det, nu ska vi jobba oss uppåt och kunna visa våran bästa sida även på nya platser och vid spänning. Men vi är med och det är jag glad och stolt över! Nu taggar vi om till dagens FEI indledande  med Prinsen och en LB:1 med Electra, synd att det inte fanns en La:1 men aja. Tagga!!!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s