Ridtur i Finland

Hej!
Nu sitter jag i bilen påväg från färjan som tog oss från Åbo i Finland till Stockholm.

På onsdag börjar skolan igen så nu kommer jag i alla fall var hemma ett tag hehe. Helgen har i alla fall varit rolig. Som tur är så pratar våra släktingar i Finland Finlands svenska så vi förstår varandra någorlunda bra. En bonus var även att en av mina sysslingar är hästintresserad. Så jag har kunnat prata av mig lite på henne ;). Igår så skulle hon iväg och rida på ridklubben där hon rider och då fick jag hänga på! Super kul. Vi började tydligen hästarnas igång ridning efter sommarvilan. Jag red en liten storhäst som var någon finsk ras. Ett fuxsto på ca 152 cm.

Det gick väldigt bra måste jag säga. Hon var lagom pigg och skötte sig bra. Hon jobbade för det mesta rätt med sin kropp också. En väldigt trevlig häst för många att lära sig rida på. Lite stel i början och inte så stark överlag men det kan man kanske inte begära av en häst som går på ridskola vanligtvis. Super kul i alla fall att få rida i Finland för det har jag aldrig gjort förut ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s